Hoor van deelnemers

van over de hele wereld

Het Landmark Forum – wat mensen zeggen

“Noem ‘t Het Landmark Forum of noem ‘t Landmark... Dit is basistraining voor de geest, het hart en de ziel. Het is de positiefste, meest transformerende ervaring waar ik ooit deel van heb uitgemaakt. Als je wonderen in je leven wilt, is dit de manier.”

Alan Menken
Oscarwinnende Componist
New York, Verenigde Staten van Amerika


"De programma’s van Landmark bieden uitdagend materiaal over de filosofie van leven, realiteit en de rol van taal voor mensen. Het meest opmerkelijke onderdeel voor mij was dat Het Landmark Forum niet simpelweg materiaal aanbiedt, maar dat het werkt door een uitdagende en stimulerende uitwisseling die je normale manier van het leven zien transformeert. Het wordt aangeboden met helderheid en integriteit, wat een daadwerkelijk verschil in het leven van mensen maakt.”

Edda Sveinsdottir
Professor in de Computerwetenschappen
Roskilde Universiteit
Roskilde, Denemarken


"Lesgeven is altijd mijn eerste liefde geweest en ik beschouwde mezelf als zeer effectief met mijn universitaire studenten. Sinds Het Landmark Forum heb ik echter een nieuwe dimensie in mijn werk gevonden. Ik ben in staat geweest om mijn studenten beter te bereiken, hun deelname uit te lokken en het beste in ieder van hen naar boven te brengen. Op een zelfde manier ben ik op het werk in staat om mijn collega’s uit hun schulp te trekken, hun talenten te benutten en hen te ondersteunen in het uitdrukken van de unieke bijdrage die zij te maken hebben."

Miri Dotan
Directeur van het Post-Basis Programma
Afdeling Verpleegkunde van de Universiteit van Tel Aviv
Tel Aviv, Israël


"In de periode dat ik het Landmark Forum deed richtte ik mij voornamelijk op het vergroten van mijn bedrijf. Na het Landmark Forum, echter, begon ik te kijken naar dingen die ik niet eerder onderzocht had en lette ik veel meer op de kwaliteit van onze bedrijfsactiviteiten en de kwaliteit van de communicatie tussen mijn werknemers en mijzelf. In plaats van te proberen alles en iedereen onder controle te houden, werd ik veel innovatiever in mijn aanpak. Dit geeft me veel meer voldoening en het hele bedrijf is tot bloei gekomen."

Mikio Uekusa, President
Akebono Corporation
Tokio, Japan

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is