Cursus voor Gevorderden

Creëer een toekomst naar je eigen ontwerp, niet beperkt door het verleden. Zie je mogelijkheden niet als een abstract concept, maar als een dagelijkse realiteit.

De Cursus voor Gevorderden begint waar Het Landmark Forum eindigde.

De Cursus voor Gevorderden van Landmark belooft jou de gereedschappen en technieken voor het creëren van een toekomst naar eigen ontwerp. In deze cursus ga je:

  • Het vermogen ontwikkelen om de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn—onafhankelijk van wat je hoopt, en van je voorkeuren en angsten
  • Buiten de bekende grenzen van het denken stappen om volledig nieuwe perspectieven en manieren van aanpak te ontdekken, die zorgen voor een nieuwe manier van zijn en doen
  • Een toekomst vanuit de toekomst ontwerpen, niet beperkt tot het verleden
  • Je mogelijkheden niet langer zien als een abstract concept, maar als een dagelijkse realiteit

In plaats van beperkt te zijn door wie je denkt dat je bent, zullen mogelijkheden om te zijn en doen zichzelf op een indringende manier laten zien. Met deze helderheid ontstaat ook een nieuwe kracht en vrijheid, waarmee je direct toegang krijgt tot een wereld die voor jou open ligt. Jouw visie en doelen beginnen naar voren te komen en te bloeien—om zo een plan van aanpak te laten ontstaan om de invloed die jij uit wilt oefenen te realiseren. Omstandigheden en werkelijkheden beginnen zich opnieuw te ordenen en vormen binnen datgene waar jij voor staat. Je zult vrij zijn om een rijker en groter spel te kiezen en om mogelijkheden te creëren die groter dan jezelf zijn.

Cursus details

Voorwaarde
Het afronden van Het Landmark Forum.

Programmasessies
De Landmark cursus voor gevorderden vindt plaats op drie opeenvolgende dagen van 10:00 uur tot 23:30 uur (vrijdag, zaterdag en zondag). Om de cursus af te ronden is er ook een sessie op de dinsdagavond erna. Deze sessie is van 19:30 tot 22:45 uur. Er worden gedurende de dag regelmatig pauzes ingelast en er is een pauze van anderhalf uur voor de avondmaaltijd.

Voor informatie over het schema of om u in te schrijven
Zoek de locatie en data die u het beste schikken en neem contact met ons op.

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is