Wees gehoord, wees gekend, luister

– wees effectief in communicatie

Het communicatieprogramma van Landmark

Het communicatieprogramma van Landmark biedt een doorbraak in communicatietechnieken. Zij maken communicatie levend en echt waarbij de basis van uw communicatie wordt getransformeerd van reactie naar creatie. Het communicatieprogramma van Landmark bestaat uit twee delen:

De Communicatiecursus: Toegang tot kracht

In deze cursus wordt communicatie — het meest basale fenomeen in ons leven — van de achtergrond naar de voorgrond gehaald, waarmee wij toegang krijgen tot het krachtigste en meest nuttige middel dat wij in ons leven ter beschikking hebben.

Als deelnemer zult u:

  • Een nieuwe manier van luisteren ontdekken, waarmee u effectief kunt communiceren in ieder gesprek, met vrijheid en rust, onafhankelijk van de inhoud van het gesprek.
  • Een enorme toename zien in effectiviteit, in situaties waarin u eerder niet effectief was.
  • In staat worden gesteld om gesprekken productief te laten zijn, en gebaseerd op mogelijkheden in plaats van op reageren.
  • Ervaren wat er voor nodig is om anderen uit te nodigen samen met u deel te nemen aan nieuwe kansen
  • Zien dat u in staat bent om harmonie en affiniteit te creëren en/of herstellen, op ieder moment, onder alle omstandigheden.
  • Een nieuwe vorm van toegang ontdekken tot een volledige vrijheid om uzelf te zijn in gesprekken met allerlei verschillende mensen.

De cursus zorgt er letterlijk voor dat er een nieuwe wereld van communicatie voor u opengaat - één die mensen beweegt, en die zowel u als de persoon waarmee u in gesprek bent zal transformeren.

Voorwaarde
Het afronden van Het Landmark Forum.

Programmasessies
Deze cursus duurt een volledig weekend en een avond: zaterdag van 9:00 tot 23:00 uur, zondag van 9:00 tot 22:00 uur, en een sessie van 19:00 tot 23:00 uur, meestal op een dinsdag- of een donderdagavond.

De gevorderde communicatiecursus: de kracht om te creëren

In deze cursus bekijken we onze communicatiepatronen en ontmantelen we voorgoed de mechanismen die deze patronen in stand hebben gehouden. We ontdekken nieuwe niveaus van effectiviteit, moed, en gemoedsrust. Het is een kans en het geeft kracht om te communiceren op een manier die een nieuwe toekomst inluidt in onze relatie, familie, werk en gemeenschap.

Voorwaarde
Communicatie afronden: toegang tot kracht.

Programmasessies
Deze cursus duurt een volledig weekend en een avond: zaterdag van 9:00 tot 23:00 uur, zondag van 9:00 tot 22:00 uur, en een avondsessie van 19:30 tot 22:45 uur, deze laatste vindt meestal plaats op een dinsdag of donderdag (op sommige locaties van 19:00 tot 22:15 uur).

Voor informatie over het schema of om u in te schrijven
Zoek de locatie en data die u het beste schikken en neem contact met ons op.

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is