Het Landmark Forum

Herdefinieer de essentie van wat mogelijk is

Breng positieve, permanente verschuivingen teweeg in de kwaliteit van uw leven

Meer dan 94% van de bevraagde deelnemers gaf aan dat Het Landmark Forum een diepgaand en blijvend verschil in hun leven heeft gemaakt.

Het Landmark Forum is ontworpen om positieve, permanente verschuivingen teweeg te brengen in de kwaliteit van uw leven – in slechts drie dagen. Deze verschuivingen zijn de directe oorzaak van een nieuwe en unieke vorm van vrijheid en kracht – de vrijheid om je op je gemak te voelen en de kracht om effectief te zijn op de gebieden die voor u het belangrijkst zijn: de kwaliteit van uw relaties, het vertrouwen waarmee u uw leven leidt, uw persoonlijke productiviteit, uw ervaring van het verschil te maken, uw plezier in het leven.

landmark forum introductie met dr.. Nancy zapolski
Een introductie tot Het Landmark Forum met Dr. Nancy Zapolski.
(in het Engels) speel introductie video

Het Landmark Forum: Zo werkt het

De doorbraaktechnologie van Landmark

Het Landmark Forum maakt gebruik van een praktische methodologie voor het bereiken van doorbraken – resultaten die buitengewoon zijn, die verder gaan dan het voorspelbare. Het Landmark Forum is geworteld in een model voor transformatief leren – een manier van leren waarmee mensen zich bewust worden van de basale structuren waarbinnen ze weten, denken en handelen. Vanuit dit bewustzijn ontstaat een fundamentele verschuiving waardoor mensen meer in aanraking komen te staan met hun eigen mogelijkheden en die van anderen. Deelnemers merken dat ze verder kunnen denken en handelen dan hun bestaande denkbeelden en beperkingen – in hun persoonlijke en professionele leven, in relaties en bredere gemeenschappen.

Informatie over de cursus

Het Landmark Forum

De cursus vindt plaats gedurende drie opeenvolgende dagen plus een avondsessie (in Nederland op vrijdag, zaterdag, zondag en dinsdagavond) Iedere volle dag begint om 9.00 en eindigt ongeveer om 22.00. Iedere 2-3 uur is er een pauze van ca 30 ninuten, met een pauze van 90 minuten voor het diner. De avondsessie is over het algemeen van 19.30 tot 22.45.

Voor informatie over prijzen en om u in te schrijven neem contact op.

Syllabus van het Landmark Forum

een beschrijving van dag tot dag (in het Engels) van het Landmark Forum

Dag een

Dag een

Oriëntatie en overzicht: Zo werkt het Landmark Forum
Deelnemers ontvangen een overzicht – een idee van wat ze kunnen verwachten, samen met tips en ideeën voor hoe ze het meeste uit de cursus kunnen halen. Het dagschema wordt bekeken, en er is tijd voor vragen.

Dag Twee

Dag Twee

De illusie van Ooit: het heroverwegen van Mogelijkheid
Wanneer iemand ons zegt: “X is mogelijk”, dan denken we normaalgesproken dat ze bedoelen dat X er nu niet is en dat het bestaan ervan, zelfs ooit, niet zeker is. Ons gebruik van het woord mogelijkheid is anders dan hoe het normaal gebezigd wordt. We spreken niet over iets dat ver weg ligt of iets dat mogelijk zal plaatsvinden in de toekomst. In deze sessie kijken we naar het begrip mogelijkheid vanuit een heel nieuw gezichtspunt.

Deze nieuwe kijk op mogelijkheid heeft een onmiddellijke en krachtige impact op wie wij zijn, op hoe wij ons leven leiden, en hoe wij dingen zien-nu, in het heden. Het heeft de kracht om te ontroeren, te raken, en te inspireren, om onze acties te bepalen en de manier waarop we zijn te verschuiven.

Dag Drie

Dag Drie

De indringende invloed van het verleden
Dat wat wij denken dat er mogelijk is, vandaag en zelfs morgen lijkt vaak meer een herhaling van dat wat al eerder er was. Wat zien wij als mogelijk – wof naar toe werken - is in essentie vaak eerder een herhaling, een verbetering, of andere versie van het verleden.

Avondsessie

Avondsessie

Nieuwe mogelijkheden, baanbrekende resultaten en een Quick Review
In deze laatste drie uur durende sessie, delen deelnemers met elkaar en met de gasten die ze hebben uitgenodigd, de nieuwe mogelijkheden die ze nu zien voor zichzelf en hun leven. Kerninzichten worden deze avond verdiept en geeft ons groter begrip van de effecten van het doen van Het Landmark Forum.

Schrijf u nu in

Vind locaties en data die perfect bij u passen.

Voor informatie over prijzen en om u in te schrijven neem contact op.

Wat mensen zeggen

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is