Over Landmark

Landmark is eigendom van de medewerkers en heeft haar hoofdkantoor in San Francisco. Landmark biedt programma’s aan waarin conventionele inzichten en besluitvormingspatronen worden uitgedaagd. Deze programma's bieden nieuwe instrumenten aan (zelfs een nieuw gebruik van taal) die aanzienlijke veranderingen kunnen veroorzaken en een verschuiving teweeg brengen in de aard van wat er mogelijk is. Daardoor kunnen deelnemers nieuwe kansen zien om alledaagse aangelegenheden doeltreffend af te handelen. Mensen excelleren in hogere mate en denken en handelen buiten de bestaande beperkingen of denkkaders.

De voordelen van dit onderzoek en deze ontwikkeling worden aangeboden in de programma's van Landmark en worden door middel van een unieke, volledig geteste leermethode zowel aan de publieke als aan de private sector aangeboden.

Het Landmark Forum vormt de basis voor alle programma's die Landmark aanbiedt. Mensen die hebben deelgenomen aan het Landmark Forum nemen in veel gevallen weer deel aan vervolgprogramma's die gericht zijn op specifieke gebieden zoals het gezin en communicatie.

Programma's van Landmark kunnen in meer dan 125 steden in de wereld worden gevolgd. Het aantal deelnemers dat jaarlijks aan deze programma's meedoet, maakt Landmark tot een van de grootste, belangrijkste en meest diverse "universiteiten" van de wereld.

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is