Wat experts zeggen

Stanley Kolader

Deze brief gaat over wat ik uit mijn deelname aan het Landmark Curriculum heb gehaald.

Wie ik ben:

Leeftijd: 60 years

Burgerlijke staat: single with partner

Gezin: two sons and daughter

Beroep:

  • Docent Management and Organisation at the Fontys Hogeschool voor Marketing Management
  • Management consultant en life coach

Academicche achtergrond: meester in de rechten en Diploma Staathuishoudkunde en Statistiek M.O.

Tijdens een introductie van het Landmark Forum deed een opmerking van een vriendin, dat het Landmark Forum een verschil zou maken in mijn leven en in het bijzonder in mijn werk als docent en coach, mij doen besluiten daaraan deel te nemen in July 1999.

Wat ik eruit haalde was een doorbraak in het gebied van in relatie zijn met mijn partner, kinderen, zakelijke relaties en studenten.

Ik wist vóór het Landmark Forum niet dat er een ander niveau van in relatie zijn met mensen mogelijk was: namelijk komen vanuit het niets, luisteren naar waar mensen werkelijk op uit zijn in hun leven en leeg en betekenisloos zijn dat het leven leeg en betekenisloos is en dat het leeg en betekenisloos is, dat het leven leeg en betekenisloos is.

In het Landmark Forum zag ik, hoeveel betekenis ik gaf aan wat ik zag, wat mensen zeiden en wat er gebeurde. Dat ik reageerde niet op de feiten, maar op deze betekenis die ik gaf aan de feiten. En dat mij overstuur maakte en niet de feiten. Een te gekke ervaring. En zeer bevrijdend.

De resultaten die ik produceer zijn buitengewoon. Ik ben meer uitgesproken dan daarvoor in mijn leven, ben meer in relatie met mijn studenten dan ooi en het resultaat daar is, dat meer dan 25% van deze groep in 1 jaar hun propedeuse diploma behalen. Voorwaar een resultaat die ik niet voor mogelijk had gehouden vóór het Landmark Forum.

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is