Wat experts zeggen

Johannes Leerink

Ik deed het Landmark Forum op aanraden van een mede Directeur in CSM 's levensmiddelen divisie in 1999. En nog steeds is het doen van het Landmark Forum 1 van de 2 dingen die de meeste impact heeft op de kwaliteit van mijn leven.

In 1999 was ik Directeur Marketing and Sales van Hak . Ik was 34 jaar was getrouwd en had 2 kinderen.

Ik had vele trainingen en opleidingen gedaan omdat het me mateloos interesseerde om het beste uit mijzelf en anderen te halen.

Ik had vooral veel Executive Leadership programma's gedaan zowel bij mijn eerdere werkgever, Procter & Gamble als bij Hak. (Oa.Steven Covey;s 7 habits of Highly Effective People).

Het grootste probleem voor mij was dat die trainingen fantastisch waren, echter dat in de praktijk er niet veel veranderde in mijn gedrag. Ik had geen toegang tot het echt "zijn" van wat ze me leerden het bleef een trucje dat langzaam aan verdween.

Het Landmark Forum was echt een openbaring voor mij. Er werd me niks geleerd echter door te luisteren kreeg ik opeens de sleutel in handen van wie ik ben en mijn gedrag.

In 1 weekend heb ik een totaal nieuwe relatie met mijn vrouw, moeder en kinderen gekregen. Deze is het beste te omschrijven als dat ik weer terug ben bij mijn originele verliefdheid voor hen.

Inclusief het opschalen in de fabriek in veel kortere tijd dan ooit gedaan.

Doordat ik toegang kreeg tot de bron van mijn gedrag was het ook mogelijk om binnen een jaar na het Landmark Forum promotie te maken tot Algemeen Directeur en President Benelux voor Sara Lee/DE Household en Body care.

En daarna de keuze te maken om mijn werkzaam leven te geven aan het creeren van organisaties die het beste in mensen naar boven brengen.

Dat ik totaal bij haar was, alles kon horen zonder andere gedachten of ongeduld en dat ik voor het eerst toegang kreeg hoe het voor haar is om in ons gezin te zijn.Een prachtige ervaring! Dankzij het werk van Landmark Education heb ik dit weer in mijn leven. Iets wat ik voor geen goud gemist zou willen hebben.

Johannes Leerink
Ondernemer

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is