Wat experts zeggen

Henk Post

Het was in 1991 dat ik het Landmark Forum deed, het was mijn dochter die mij en mijn vrouw verzocht de cursus te gaan doen. Sinds die tijd ben ik in training gebleven.

Ik kan wel eeuwig blijven delen over al de resultaten die ik behaald heb, zoals over de liefdevolle relatie met mijn ouders, mijn echtgenote, kinderen, broers en zuster en het gemak waarmee ik nu aan hen allemaal belangrijke bijdragen kan leveren en hoe vitaler en levenslustiger ik sindsdien ben.

Ik wil graag delen over wat er gebeurde in de drie ondernemingen waarvan ik de oprichter of medeoprichter ben.

De eerste had in 1991 25 medewerkers en in de tijd dat ik het Landmark Forum deed vond ik hen niet erg gemotiveerd en ik dacht ik ga deze cursus gebruiken om uit te vinden naar welke training ik hen zou moeten sturen om weer gemotiveerd te worden en ik dacht "dat zal wel een hoop geld gaan kosten en heel erg lang duren".

Tijdens het Landmark Forum zag ik dat er iets gebeurde in mijn onderneming en dat ik op dat moment het filter op mijn oren en ogen had gezet van;" zij zijn niet gemotiveerd" en in het Landmark Forum kreeg ik door dat als je zo'n bril op hebt het onmogelijk is motivatie te zien.

Ik deelde dat met hen en op dat moment kon ik zien hoe gemotiveerd zij feitelijk waren en hoezeer zij stonden voor een onderneming waar de dingen goed en effici‰nt gingen, die werkt. Ik had, doordat ik het Landmark Forum deed plotseling, 25 gemotiveerde medewerkers.

Van de tweede onderneming, die financi‰le advies software maakt, deden al de managers het Landmark Forum.

We werken makkelijk met elkaar, nooit hele lange discussies maar gecommitteerde gesprekken, elkaar versterkend en gecommitteerd aan elkaars succes.

De onderneming is de nr. 1 op dit terrein in Nederland en we willen de nr.1 in Europa zijn en wie we zijn is "Waarom niet in de wereld".

Voor het Landmark Forum was ik: ik weet het beter en altijd bezig de discussie te winnen als ik dat niet had getransformeerd in nederig en krachtig zijn zou ik nog altijd druk geweest zijn met discussies winnen en spelen verliezen.

Ik ben nu 69 jaar oud en vitaal en houdt van het leven dat ik leef en ik beschouw het als een groot cadeau dat er een organisatie is zoals Landmark Education die staat voor een maatschappij die werkt en waarin het voor mensen mogelijk is een leven te leiden dat van dag tot dag vervullend is.

Mr Henk Post
Epe Nederland

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is