• Contact

Het Landmark Forum

Herdefinieer de essentie van wat mogelijk is

Breng positieve, permanente verschuivingen teweeg in de kwaliteit van uw leven

Meer dan 94% van de bevraagde deelnemers gaf aan dat Het Landmark Forum een diepgaand en blijvend verschil in hun leven heeft gemaakt.

Het Landmark Forum is ontworpen om positieve, permanente verschuivingen teweeg te brengen in de kwaliteit van uw leven – in slechts drie dagen. Deze verschuivingen zijn de directe oorzaak van een nieuwe en unieke vorm van vrijheid en kracht – de vrijheid om je op je gemak te voelen en de kracht om effectief te zijn op de gebieden die voor u het belangrijkst zijn: de kwaliteit van uw relaties, het vertrouwen waarmee u uw leven leidt, uw persoonlijke productiviteit, uw ervaring van het verschil te maken, uw plezier in het leven.

landmark forum introductie met dr.. Nancy zapolski
Een introductie tot Het Landmark Forum met Dr. Nancy Zapolski.
(in het Engels) speel introductie video

Het Landmark Forum: Zo werkt het

De doorbraaktechnologie van Landmark

Het Landmark Forum maakt gebruik van een praktische methodologie voor het bereiken van doorbraken – resultaten die buitengewoon zijn, die verder gaan dan het voorspelbare. Het Landmark Forum is geworteld in een model voor transformatief leren – een manier van leren waarmee mensen zich bewust worden van de basale structuren waarbinnen ze weten, denken en handelen. Vanuit dit bewustzijn ontstaat een fundamentele verschuiving waardoor mensen meer in aanraking komen te staan met hun eigen mogelijkheden en die van anderen. Deelnemers merken dat ze verder kunnen denken en handelen dan hun bestaande denkbeelden en beperkingen – in hun persoonlijke en professionele leven, in relaties en bredere gemeenschappen.

Informatie over de cursus

Het Landmark Forum

De cursus vindt plaats gedurende drie opeenvolgende dagen plus een avondsessie (in Nederland op vrijdag, zaterdag, zondag en dinsdagavond) Iedere volle dag begint om 9.00 en eindigt ongeveer om 22.00. Iedere 2-3 uur is er een pauze van ca 30 ninuten, met een pauze van 90 minuten voor het diner. De avondsessie is over het algemeen van 19.30 tot 22.45.

Voor informatie over prijzen en om u in te schrijven neem contact op.

Syllabus van het Landmark Forum

een beschrijving van dag tot dag (in het Engels) van het Landmark Forum

Dag een

Dag een

Oriëntatie en overzicht: Zo werkt het Landmark Forum
Deelnemers ontvangen een overzicht – een idee van wat ze kunnen verwachten, samen met tips en ideeën voor hoe ze het meeste uit de cursus kunnen halen. Het dagschema wordt bekeken, en er is tijd voor vragen.

Dag Twee

Dag Twee

De Illusie van Someday: Rethinking Mogelijkheid
Als iemand zegt ons, "X is het mogelijk," we zouden normaal begrijpen hen te betekenen dat X niet nu bestaan, en dat het bestaan, zelfs op een dag, is niet certainement. Ons gebruik van het woord Mogelijkheid verschilt van het gewone gebruik. We zijn niet te spreken over iets op afstand of iets dat kan worden uitgevoerd smoren in de toekomst. In deze sessie, kijken we naar de notie van het mogelijke in een geheel nieuw licht.

Dag Drie

Dag Drie

De doordringende invloed van het verleden
Veel van wat maakt vandaag en zelfs morgen lijkt een uitbreiding of verandering van wat er eerder is gekomen zijn. Wat zien wij als mogelijk - wat we werken aan - is in wezen een meer, beter, of andere versie van het verleden.

Avondsessie

Avondsessie

Nieuwe mogelijkheden, baanbrekende resultaten, en een snel overzicht
In deze laatste drie uur durende sessie, de deelnemers met elkaar te delen, en met de gasten die ze hebben uitgenodigd om mee te gaan, de nieuwe mogelijkheden die ze hebben gemaakt voor zichzelf. Key discussies en kritische inzichten worden herzien, verdiepen ons begrip van de onderscheidingen van The Landmark Forum en hun relevantie in ons leven.

Schrijf u nu in

Vind locaties en data die perfect bij u passen.

Voor informatie over prijzen en om u in te schrijven neem contact op.

Wat mensen zeggen

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is